Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Σε όλα τα χρώματα και σχήματα...

Μέσα στη γενικότερη μαυρίλα είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο και αναζωογονητικό να συναντάς ανθρώπους με μεράκι, χιούμορ και όρεξη για ζωή! 
 Εγώ τουλάχιστον αυτό πήρα απο την Κυριακάτικη εκδρομή του Vespa club Πειραιά, Αχαΐας και την συμμετοχή των παιδιών απο το Λυγουριό Αργολίδος (L.A.) και το Vespa Forum Hellas. Η διαδρομή στο πανέμορφο και καλοκαιρινό Ξυλόκαστρο ήταν πραγματικά απολαυστική! Φυσικά βοηθούσε η κεφάτη παρέα και ο καλός καιρός. Δεκάδες στιλάτες κυρίες έκαναν την εμφάνισή τους προκαλώντας τα βλέμματα, την περιέργεια και φυσικά πολλά χαμόγελα στην διαδρομή. Αυτό όμως που πραγματικά μου κάνει εντύπωση κάθε φορά σε κάθε τέτοια συνάντηση είναι το πως η αγάπη για μια βέσπα και την κουλτούρα της ενώνει τόσο διαφορετικά άτομα. Είναι άξιο λόγου το γεγονός ότι γινόμαστε μία παρέα άτομα διαφορετικών ηλικιών, πεποιθήσεων, μόρφωσης, οικογενειακής κατάστασης κλπ κλπ....και όμως διασκεδάζουμε σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.
Είναι σημαντικό να έχουμε στο μυαλό μας πως ό,τι διαφορές μπορεί να έχουμε με τον διπλανό μας, υπάρχει πάντα κάτι που μπορεί να μας ενώσει και να ζωγραφίσει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό μας!