Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ήρθε το τέλος;;;!!

Διάβαζα αυτό το άρθρο και παρόλο που γενικότερα προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη με όλες αυτές τις θεωρίες, το μυαλό μου πήγε αυτόματα σε συζητήσεις που είχα μήνες πριν. 
Παρακολουθώντας τις ασυνήθιστες φωτιές στην Ρωσία το καλοκαίρι και την τεράστια καταστροφή στην παραγωγή σιτηρών αναρωτήθηκα κατά πόσο θα ωφελούνταν οι εταιρείες των μεταλλαγμένων. Μετά ήρθαν οι άνευ προηγουμένου πλημμύρες στην Αυστραλία και μια ακόμα καταστροφή των σιτηρών. Ποιός ωφελείται περισσότερο; Οι Η.Π.Α.οι εταιρείες μεταλλαγμένων καλλιεργειών και τροφίμων; Το χρηματιστήριο; Είναι όλη αυτή η κατάσταση προϊόν κάποιων μεθοδεύσεων ή απόρροια φυσικών καταστροφών και κακής διαχείρισης;
Δεν ξέρω αν κρύβεται κάποια τρομερή θεωρία συνωμοσίας απο πίσω ή σωρεία συμπτώσεων και φυσικών αντιδράσεων, όμως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ζούμε το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας άλλης. Οι αισιόδοξοι απο εσάς ίσως βλέπουν την αυγή μιας ξεκάθαρης εποχής βασισμένη στην αλήθεια, την αποκάλυψη και το ξεκαθάρισμα οτιδήποτε παλιού και σάπιου, έτσι ώστε να τεθούν νέες βάσεις, καθαρές και πιο γερές απο τις προηγούμενες. Οι απαισιόδοξοι πιθανώς βλέπουν το τέλος να πλησιάζει γοργά και ψάχνουν ένα σημείο με θέα να το απολαύσουν! Όπως το έθεσαν και οι REM,  "It's the end of the world as we know it and I feel fine..."